Rosa bandet-tårtan

Nästa vecka mellan 23-25 oktober kommer jag att auktionera ut en sådan här tårta på min facebooksida (Johannas tårtor). Varenda krona jag får in för tårtan kommer sedan att skänkas till bröstcancerfonden.

P1110813

15-bitarstårtan kommer att bestå av vaniljbottnar fyllda med hallonmousse och geishamousse, så gott!

P1110816

Toppen av tårtan är dekorerad med två stora, vackra, handgjorda sockerblommor.

P1110819

Tårtans yta är präglad med ett vackert mönster och längst ned på tårtan sitter Rosa Bandets symbol.

När jag designade tårtans utseende ville jag att den skulle vara värdig, vacker och hoppfull, och jag hoppas att den uppfyller de kriterierna även för er.

ALLA som vill är välkomna att bjuda på tårtan som sedan hämtas upp i min lokal i Umeå av vinnaren. Och om någon som inte bor i Umeå (med omnejd) bjuder högst på tårtan så kommer jag personligen överlämna tårtan till Onkologen på Umeå Universitetssjukhus.

Så vill du uppmuntra någon i din närhet som har/har haft bröstcancer, eller vill du bjuda arbetslaget/vännerna/familjen på fika och samtidigt göra en fin insats, eller vill du bjuda medmänniskorna som befinner sig på onkologen i Umeå på fika och samtidigt ge ditt bidrag till cancerfonden så är du välkommen att delta i auktionen den 23-25:e oktober.

Vill ni sprida detta så är ni varmt välkomna att göra det då jag självklart önskar samla in så mycket pengar som möjligt till cancerfonden.

Tack för er hjälp!
Kram Johanna

One thought on “Rosa bandet-tårtan

Comments are closed.