VF-reportage om mig!

Idag är jag med i Västerbottens Folkblad med mina tårtor, kul!
Jag känner mig nöjd med artikelns innehåll och bilder så nu kan man pusta ut.. =)

Om det kommit hit några nya besökare med anledning av artikeln vill jag hälsa er varmt välkomna! Det här är min nystartade tårtblogg där jag delar med mig av såväl mina tårtor som lite recept och tips & tricks till er som vill prova på tårtdekoration. Vill ni bara kika på tårtorna så kan ni gå till menyn till höger och klicka på kategorin “Mina tårtor”, annars är ni varsågoda att plöja igenom hela bloggen! =)


Om ni inte har tillgång till Västerbottens Folkblad men hemskt gärna vill läsa artikeln så har jag ett tips. Gå in på deras hemsida och teckna ett 7-dagars, gratis provabonnemang så får du läsa hela tidningen i virtuell form.

5 thoughts on “VF-reportage om mig!

 1. vad du är duktig! jag måste säga att jag känner mig stolt….min gamla ristopolare <3 hehehe
  nu kanske moppegänget är ännu mer passé än då…hahahahahaha
  bara kör på rille!
  kram på dig

 2. Det är synd att vi bor så långt ifrån varandra! Tänk vilket bakteam vi hade blivit 😉

  Nu ska jag göra trettio semlor, och lika många cupcakes, hoppas du får en fin helg!

 3. Jag har en fråga, varför använder man sockerpasta och inte marsipan ?
  Häromåret var jag på fest och en tjej hade gjort en superläcker tårta, och det såg ut som marsipan, men det var sockerpasta, och det var så sött så huuu typ.
  Alltså jättemånga lämnade “taket” och åt bara innehållet om du förstår hur jag menar, tårtan var vacker men inte god.
  fast dina är kanske annorlunda ? jag vill ju att en tårta ska vara god också :)

Comments are closed.