Utlottning!

Som ni vet så fick jag en fin låda med reklamprodukter ifrån Dr Oetker förra veckan. Jag fick även lotta ut en likadan till en av er läsare. Nu är det dags!

Här till höger i menyn finns en ruta som heter “Johannas tårtor på facebook”. Tryck på gilla-knappen där, innan onsdag den 6/4 kl 20.00, så är du med i utlottningen (för att delta i utlottningen behöver du ha ett facebook konto).  Lycka till!

32 thoughts on “Utlottning!

 1. Proffsig blogg, med värsta utlottningen! 😉 Min fråga blir förstås – ska du skriva ut allas namn på små lappar, sen lägga dem i en liten hatt och så får kanske A. dra vinnaren?

 2. Ååååå ja!
  Vil gjerne vinne! Har fulgt bloggen din lenge men har ikke orket å kommentere desverre. Men er mektig imponert over hvor flink du er. Du er spesielt flink på figurer! Elsker kakene med sau på! :)
  Krysser fingrene her! <3
  KleM

 3. Åh vad många som gillat, chansen till att vinna blev helt plötsligt minimal. Boxen ser helt underbar ut så jag håller ändå mina lilla tumme :)

  Har följt din blogg sen första gången underbaraclara länkade; så mysigt att titta in och se alla fina skapelser.

 4. Älskar bloggen, men är mycket besviken på att utlottningen bara gäller dem med Facebook-konto. =( Du hade kunnat göra som många bokbloggare gör – deltagande i utlottningen sker genom att man kommenterar på bloggen och sen ges “extrapoäng” för t.ex. FB-gillar, Twitter-inlägg, pushar på egen blogg o.s.v. vilka kanaler man nu väljer att använda.

  Internet är trots allt större än bara Facebook, även om många verkar ha glömt bort det.

Leave a Reply