Turtlestårta

Melwin önskade sig en Turtlestårta till sitt fyraårskalas i helgen, så hans mamma beställde en sådan av mig. Det hela blev en tripp längs memory lane, då jag själv älskade dem som barn! Melwin gillar Leonardo bäst, så det blev han som fick stå modell på tårtan.

P1110583

Tårtan speglar den urbana miljön som Turtles lever i med asfalt, tegel och avloppbrunnar. På bilderna ser tårtan väldigt lila ut, men den var mer åt det gråa hållet i verkligheten.

Tårtan består av vaniljbottnar fyllda med vaniljkräm och hallonmousse. Den är spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan. Dekorationer i gumpaste.

turtles (1)

Den modige Leonardo har med lätthet skjutit bort locket på avloppsbrunnen (ingen konst med de där musklerna..) och är på väg att klättra upp för att bekämpa bad guys. Dock hinner han med att skära upp en pizza-slice från pizzorna som lämpligtvis ligger alldeles intill avloppsbrunnen. Det höjs många varnande fingrar över pizzors onyttighet idag, men för en Turtle utgör pizzan en oerhört viktig del av näringsintaget..

turtles2 (1)

På tårtans framsida har jag skurit ut melwins namn, givetvis i Turtlesbokstäver, och på toppen av tårtan ståtar en stolt 4:a.

Grattis Melwin!

3 thoughts on “Turtlestårta

  1. Tårtan gjorde succé kan jag lova! Och den räckte till bra mycket mer än 20 personer, kollegorna fick kalasa på den i eftermiddag

Comments are closed.