Tårtor i kampen mot bröstcancer!

Ibland tänker jag att jag har ett ganska oviktigt jobb som tårtdekoratör. Förutom att skänka människor ett gott skratt/en smarrig fikastund/känslan av att bli uppvaktad, så gör jag ingen direkt skillnad i människors liv. MEN man kan använda nästan vad som helst till något bra, tom tårtor!

Under oktober månad färgas Sverige rosa och vi uppmärksammar kampen mot bröstcancer. Vi är ett gäng tårtföretagare som gått ihop och bestämt oss för att auktionera ut varsin tårta nu i oktober där pengarna oavkortat går till Bröstcancerfonden.

Tårtorna auktioneras ut den 23-25/10. De kommer vara smaskiga skapelser fyllda med geishafluff och hallonmousse, vackert dekorerade med rosa detaljer. Vill du vara med och stödja bröstcancerfonden och dessutom bjuda några du gillar på god tårta, håll ögonen öppna den 23-25/10!

Har du inte möjlighet att vara med och buda på tårtorna, men vill skänka en slant ändå? Skicka gärna ett sms till 72988 med texten BESEGRA 7400 så sänker du 50:- till Tårtföretagarnas insamling till Rosa Bandet 2013.

555867_10153305630380015_1859093879_n

Läs mer om vår insamling här!

Tack!

One thought on “Tårtor i kampen mot bröstcancer!

  1. Hej johanna! Älskar ert initiativ till denna insamling! Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Tack för allt du delar med dig i din blogg och för att du varit min stora inspirations källa till att själv lära mig baka! Drömmen är att en dag bli lika duktig som dig! Jag har inte hållt på så länge men det har blivit en hobby jag verkligen brinner för! Jag har nu bakat och dekoretat en tårta som jag är riktigt stolt över. Jag tävlar nu med denna och det skulle betyda så mycket för mig om du ville gå in och rösta på den! http://www.pimpmytarta.se sök jenny ström så får du upp fågelburen jag gjort! Jag undrar även om du kommer till scandinavian cake show i februari? Hade varit så roligt att få träffa dig och få se en av dina tårtor på rikitgt! Kram jenny

Comments are closed.