9 thoughts on “Tårtköket del 3

  1. Du är en fantastisk förebild som verkligen gör slag i saken och följer din dröm! Jag är verkligen inspirerad och följer med spänning processen! Önskar dig allt gott och massa goda råd och hjälp med ditt företagande! Tids nog så kommer jag också starta mitt eget. Skickar dig en länk när hemsidan är klar!

    KRAM
    Anna-Klara i Malmö

  2. Hej! Underbart att få sin hobby som sitt yrke :) jag är i samma situation som dig fast jag har inte kommit riktigt så långt, inväntar snickarna som ska göra om min gigantiska lokal till något lite mindre. Har du varit i kontakt med livsmedels verket ? Tänkte bara på hur man ska göra med hyllor o andra arbetsUtrymmen, rostfritt eller vad ?
    Härlig rosa färg du valt till det underbara rutiga golvet :)

  3. Hej, hittade din trevliga blogg idag, en som jag gärna ser mer av! Ha en härlig 4: Adventshelg och välkommen att titta in hos mig!

Comments are closed.