Tårtköket del 2

Nu har vi lagt golv och satt upp lister i tårtköket. Det blev så snyggt! Man blir glad direkt man öppnar dörren till rummet, precis som jag vill ha det.

Jag har valt ett rutigt svartvitt plastgolv som passar perfekt till de rosa väggarna. Det tål vatten bra och är lätt att rengöra, vilket känns som viktiga faktorer.

Vi har använt de lister som redan fanns i rummet, men vi har spacklat igen gamla spikhål, slipat dem och målat dem. Så nu ser de redigt fräscha ut.

Varje moment tar sin lilla tid, alltid längre än man trott, men jag tror att det lönar sig att vara lite noggrann.

Nästa projekt är att dra in vatten och avlopp, vilket vi överlämnar åt någon som kan de bitarna.

So far so good!

14 thoughts on “Tårtköket del 2

 1. Jag har nyss hittar din blogg och följer ditt nya äventyr med spänning. Det är så kul att se när någon tar en dröm och gör den till verklighet. Jag har själv tårtande som hobby och har nyss börjat igen efter ett långt uppehåll. Din blogg ger så mycket inspiration att man inte kan låta bli att bli inspirerad. Lycka till med ditt stora äventyr!

 2. Guuuuuuuuuuuuuuuuuuud så fint! Åååååh. Du kommer att älska att vara där. Jag hade också älskat att jobba i en sådan miljö.

 3. Läckert!!! Lycka till med allt!
  Är beredd att åka långt för att gå på kurs hos dig!!
  Heja!!!
  Mirjam

 4. Himla snälla föräldrar du har! Om jag bodde i Umeå så skulle jag beställa en lindy hop tårta av dig. :)

 5. Gud va snygg det blir! Det schackrutiga ihop med de rosa väggarna är hur fint som helst :) Vilken härlig känsla att försöka förverkliga sin dröm. Kommer gå fint det där! =)

 6. Åh vad fantastiskt kul! Har inte varit inne här på ett tag då jag styrt med min bröllopsfest. Vilka glada nyheter! Ska bli så kul att följa din resa :-) Rummet ser jättesnyggt ut!

 7. Vad fint med golvet, vad är det för tillverkare?

  Med vänlig hälsning
  Susanne

Comments are closed.