Tårtköket del 1

Nu är arbetet i full gång med att förvandla föräldrarnas förråd till tårtkök. Vi har tagit bort alla lister och sedan spacklat, slipat, och målat väggar och tak. Det är faktiskt en fröjd att slipa tak så spacklet trillar ned i ögonen på mig, så länge jag tänker på vad det är jag slipar på. Min dröm. 
(Och här ger jag mig själv en spontan applåd för den vackra metaforen)
 Så här såg rummet ut före (med undantag för de borttagna listerna och spacklet).
Väggarna blir rosa och taket…..vitt! Attitydsproblemen får man på köpet när man målar runt 24-snåret.
Det blev verkligen härligt! 
Fortsättning följer..

12 thoughts on “Tårtköket del 1

 1. Spännande att följa! Jag som också är i uppstartningsfasen undrar om du också ska klämma in 5 vaskar där inne? :-) Eller du kommer undan städ och egen toalett?

 2. skulle jag kunna få låna några bilder av dig och lägga upp på min blogg och tipsa om din blogg?:) Är så sjukt imponerad på dina tårtor och cupcakes!:o Hur länge har du hållt på med sånt här?

 3. Jag ska nog komma o handla en tårta sen när du har kommit i ordning. Följer med stort intresse detta och din blogg med alla snygga tårtor! /Gunilla

 4. Gud vad du är duktig! Vad roligt att du startar eget, jag håller också på att starta eget och är i full gång med ett kök:) Kika gärna in på min sida!
  Lycka till!

 5. Marias söta saker: Haha, typ! Nej men det räckte med två för mig, pgfa “faciliteterna” jag har runt omkring. Lycka till med ditt uppstartande!!

  Sigrid: Absolut får du göra det! Jag har hållt på i ca 1,5 år.

  Sockerbagerskan: Vad roligt! Stort lycka till med ditt kök och företag!!

 6. Hej alla företagare!

  Hämtar kunden tårtorna på plats eller kör ni ut? I så fall har ni godkända bilar? Enl reglerna måste man väl ha kylbilar och hur löser man det “problemet”? Jag blir såå sugen på att också bygga mig ett “tårtkök”.

  Tips på hur man kör 1tim med 2st 20 bit tårtor när det är varmt ute? Hur packar ni ??

  Jag är nybörjare på med än bara “vanliga ” tårtor=)

  Lycka till!!

Comments are closed.