Svindlande..

De senaste tre dagarna har jag haft ungefär 20 000 besökare här på bloggen, vilket känns minst sagt svindlande! Detta beror givetvis på den här bloggmästarinnans länkning till min blogg. Vilken genomslagskraft! =)

Ni är alla varmt och hjärtligt välkommna hit! Både ni som bara kikar in en enda gång och ni som vill fortsätta följa mina tårtbravader.

Jag har även fått en hel del mail, med uppmuntran, beställningsförfrågningar och övriga frågor. Jag är så tacksam för att ni tar er tid att skriva till mig, jag läser igenom varenda mail. Däremot vill jag bara säga att jag inte har möjlighet att svara på alla mail inom en rimlig tid. Jag ska försöka beta av mailkorgen så fort jag bara kan..vilket inte är så fort när man är mammaledig, fixar tårtkök, startar upp företag, jobbar med ny hemsida, går kurser i företagsekonomi och livsmedelshygien, mm. =) Hav tålamod.

Helt enkelt: Trevligt att råkas och välkomna åter!

/Johanna

12 thoughts on “Svindlande..

 1. Du är bäst Johanna, oavsett om du har 0 eller 20 000 besökare. Men helt klart kul med chocksiffror! Nästa steg är att folk kommer fram till dig på Ica och ber om en autograf. :)

 2. Jag bara gapar och ler när jag ser dina fnasiga tårtor! Pooltårtan var bar såååå söt med all barnen och detaljerna. :)

 3. Jag fastnade direkt för din blogg när Clara länkade till den. Kunde helt enkelt inte sluta kolla på dina fina skapelser, så jag tänker definitivt fortsätta läsa. :) Hälsningar från Finland

 4. Hej! Hittade hit från Claras blogg och måste säga att dina tårtor utan tvekan är de finaste jag sett. Attans att man bor i södra Sverige.. :)Nu ligger din blogg i alla fall i favorit-mappen! /Caroline

 5. Även jag är en av dem som komit från Claras blogg och blev helt fast på en gång. Vad kul att du visar hur man gör! Ska definitivt fortsätta följa dig här.
  -Marie

 6. Vilka fantastiska skapelser – Du är ju så otroligt duktig! Är otroligt imponerad!
  Själv är jag “rudis” i bakköket så jag nöjer mig med att beundra dina skapelser – du är tillagd bland favoriterna.

 7. Man hittar så mycket bra via Clara, jag hittade t ex dig. Visserligen några månader tidigare men ändå! Första kommentaren är det också.

  Är imponerad och stolt (kan man vara det över en människa man inte känner?) över att du satsar på att starta eget! Lycka till och fortsätt vara en inspirationskälla :)

 8. Gillar dina tårtor skarpt, bor ju bara 22 mil bort o har pluggat i Umeå. Hittade din blogg av mig själv när jag letade idéer till pappas 60-års tårta. 😀

Comments are closed.