Starke Adolf

Idag hade min systerdotter Milly 6 årskalas med cirkustema. Jag fick i uppdrag att göra en caketopper och dekorationer till några cupcakes den här gången, medan Millys mamma stod för all bakning.

Eftersom Milly är ett riktigt litet härligt kraftpaket, ingen man sätter sig på i första taget, tänkte jag att Starke Adolf skulle passa perfekt på hennes tårta.

P1100250

Elina, som gjort tårtan, har klätt in den med chokladfingrar. Toppen av tårtan har hon täckt med krossade kex, perfekt som sand i cirkusmanegen!

P1100252

Den oerhört biffige Adolf (med betoning på överkroppsbiffighet) sitter och demonstrerar sina krafter på toppen av tårtan. Adolf har jag gjort i en blandning mellan sockerpasta och gumpaste. Skivstången är gjord av svartmålade flörtkulor med en blompinne i.

P1100254

Cupcakesen ligger i de fina formarna jag köpte på Lagerhouse för ett tag sedan, perfekta till cirkustemat. De är dekorerade med små cirkusfigurer, här ovan en clown.

cirkus1Notera Adolfs håriga bringa! =) Ovan till höger ser ni ett cirkustält och ett lejon. De andra cupcakesdekorationerna (som ni kan skymta på första bilden) föreställde siffran 6 och en skivstång.

Hurra för den fantastiska, superstarka, superkloka, superMilly!!

3 thoughts on “Starke Adolf

  1. Tack för en fantastisk present som verkligen blev pricken över i på cirkuskalaset! Det är så extra lyxigt att få ha dig som moster när det är kalasdax. Milly var supernöjd och vi med!! Stor kram! E

Comments are closed.