6 thoughts on “Sov du lilla vide ung

 1. Men alltså, har du gjort dom? Så sjuuuuuuukt gulliga!! Och detsamma önskar vi er

  • Hej Anna!
   Vad roligt att du gillar mina tårtor, tack! Den tårtan som du refererar till är ingen kopia av min tårta. Vi hade jobbat med samma tema (steampunk) till utställningen på Scandinavian Cake Show 2014 och de hade därför liknande drag, såsom hatt och googles, som är vanligt inom genren. Så det är ännu en vacker tårta, av en skicklig tårtmakerska! =)

 2. Hej!

  Fantastiska tårtor i alla inlägg! Jag bakar mycket och älskar det, men i tårtväg har jag bara gjort få vanliga tårtor. Till mina studentfester ska jag göra många prinsesstårtor där jag vill skriva lite enkel text uppå tårtan. Vad rekommenderar du att jag skriver med? Är det kristyr, glasyr, choklad…? Undrar om det finns något som är lättare än det andra? Mycket tacksam för svar!

  Med vänliga hälsningar

  Madelene

 3. Vart har du tagit vägen? Jag är inne här varje dag i hopp om ett nytt inlägg. Jag saknar ditt bloggande! Man blir så glad av att se dina skapelser! :)

Comments are closed.