Slutspurt!

Nu är det tre dagar kvar att rösta på bidragen i miss cupcake-tävlingen. De 20 bidrag som har flest röster går vidare och bedöms av en jury. Än så länge ser det ganska bra ut, jag är med bland de 20 bidragen. Så TACK alla som röstat på mig! =) Men man vet aldrig folk börjar göra sina slutspurter och dra förbi. Så om du inte har röstat än och tycker att jag förtjänar en röst så är du mer än välkommen att gå in här.

Så här ser mitt bidrag ut för er som missat det.

10 thoughts on “Slutspurt!

  1. Vilken otroligt inspirerande blogg du har. Blir sugen på att testa flera av recepten :) Jag har också precis startat en matblogg, kolla gärna in den om du känner för det.
    //Stephanie

  2. Jag har röstat (fast jag tävlar själv, hehe) O stort grattis till lilla tösen!

    Nu har jag förresten gjort en ny Mariotårta, som finns att kika på i min blogg :) Funderar på att göra en till nu i helgen, då jag fyller år… Kika gärna in!

  3. Har röstat på dej tidigare och verkar inte kunna göra det igen. Kommer inte vidare till någon sida där man kan rösta i alla fall:(

    Håller tummarna för dej i alla fall.

  4. Teres: Tack att du röstat på mig! Röstningen är avslutad, så man kan inte rösta mer. Jag hade glömt att ta bort “rösta på mig”-bilden på bloggen bara.. Jag kom med bland de 20 bästa så nu är det en jury som avgör.

Comments are closed.