Semmelbuffé! (semelbuffé? semlebuffé…?)

Igår var vi på en hejdundrandes semmelbuffé med vänner. Där bjöds på tre olika varianter av semlor. Min man hade bakat semlor fyllda med vaniljkräm och med hallongrädde, min syster gjorde chokladsemlor och Mirjam stod för de lite mer traditionella semlorna. Jag bidrog inte med nåt i bakväg (behöver jag tillägga att cirkussemlan åkte i soporna kvällen innan..haha!) men åt gladeligen av alla tre sorterna!

Mums!

7 thoughts on “Semmelbuffé! (semelbuffé? semlebuffé…?)

 1. Och då till min viktiga fråga, nåt som jag funderat över ett tag: Är det gott med chokladsemlor? Jag kan liksom inte föreställa mig smaken riktigt.

 2. Å här har man kommit halvägs på den “lätta” varianten av Zumba träning..sen orkade jag inte mer..fniss..Å så ser jag dessa underbara semlor
  Oj Oj Oj så slurpigt=)

 3. Bloggfia: Det ÄR faktiskt gott, ialla fall var dessa det. Jag har också varit lite skeptisk. Det smakar inte semla, men det smakar god bakelse!

  Carita: Håller med dig! =)

  Odd: Haha, aj då.. ledsen att jag frestade dig.. =) Lycka till med Zumban!

  Bakverk och fikastunder: Superlyxigt!

  a piece of happiness: Hmm…känsligt ämne.. Haha! Nämen jag älskar verkligen semlor, och inget klår ju den klassiska semlan riktigt. Så jag får nog säga den. Men en del på kalaset tyckte helt annorlunda då de kanske inte gillar vanlig grädde eller mandelmassa.

 4. Vi brukar göra semlor med nutella istället för mandelmassa och så polkagrisgrädde till det, galet gott!

Comments are closed.