Scandinavian cake show

Jag har egentligen en massa tårtor att visa er från en stor beställning förra veckan.. Men det får vänta för nu har jag fokus på nåt annat, nämligen:

(bild lånad från tartdecor.se)

Scandinavian Cake Show är en mässa med fokus på tårtdekoration. Den kommer att erbjuda minikurser, demonstrationer med utländska tårt-guru-gäster och utställningar med vackra tårtor gjorda av riktiga proffs. Det kommer även att vara en tårttävling som är öppen för alla som vill vara med (anmälan krävs) med lite olika kategorier. Jag har gjort ett bidrag till kategorin “vinterbröllop”, spännande.. =)

Men det bästa av allt ska bli att få träffa andra tårtintresserade människor! Jag hoppas på många fikastunder med härliga tårtdekoratörer. Tänk att få utbyta erfarenheter, drömmar, och annat spännande med människor som har samma brinnande intresse för tårtor som jag har. Åker dit helt solo med min tårta i bagaget (håll tummarna, det är en bit mellan Umeå och Kungälv…). Några av er kanske ska dit?

Ska visa er bilder på tårtan och hela mässan när jag kommit hem, så ni kan se fram emot en riktig tårtkavalkad här på bloggen nästa vecka!

Ha en trevlig helg, det ska jag ha! =)

 

 

7 thoughts on “Scandinavian cake show

  1. Stort grattis till ditt fantastiska bidrag i helgen!! Helt makalöst vacker tårta!! Har länkat till dig via mina bilder i min blogg, hoppas att det är ok?!

    Stort grattis igen!!

Comments are closed.