Säg det med en cupcake..

Nu har jag skickat in mitt bidrag till tävlingen Miss Cupcake.
Jag kallar det för “Säg d med en cupcake”.

Vill ni rösta på mitt bidrag kan ni göra det här
De fina bilderna är tagna av min bror Josef, som för övrigt gjorde succé i utlottningsfilmen =).

24 thoughts on “Säg det med en cupcake..

 1. åh, jag älskar att kolla på dina bilder av bakverk. sluta aldrig baka, kvinna.

 2. Är beroende av att läsa din blogg o se dina fantastiska verk! Har röstat nu :-) me like

 3. Jag röstar på dig!
  ASSÅ DU ÄR JU DÅ INFERNALISK DUKTIG, OM DU STARTAR EGET NÅNGÅNG BOKAR JAG EN PRAKTIKPLATS DÄR 😉

  LYCKA TILL I TÄVLINGEN!!!

 4. Jag har aldrig läst din blogg tidigare men nu hade Underbara Clara länkat till dig. Du är ju helt otroligt duktig på det du gör! Jag har sett liknande tårtor förut men du är ju hästlängder före de. Fortsätt med det du gör, du gör det grymt bra!

 5. Du är väldigt inspirerande! Jag blir jättesugen på att baka saker som jag aldrig förut bakat, när jag läser din blogg. :) Prinsesstårta, macarons, cupcakes, rulltårta…

  Jag är faktiskt väldigt sugen på att baka prinsesstårta – måste bara hitta något bra tillfälle att bjuda på den också.

  Tack för inspriation!

 6. shit så duktig du ääääär. jag är helt såld på dina mästerverk. lägg aldrig ifrån dej denna gåvan.

 7. Vad fina! Jag har en liten fråga, jag bakar själv många cupcaces och använder sugarpaste och sugarpaste färger, men jag lyckas aldrig få lika starka färger som du! Hur gör du? Sist jag försökte färga pastan grön blev det en mesig, spygrön färg, och den blev inte intensivare även om jag hällde över färg!

 8. Savannah: Tack! Hmm.. det låter som om du fått tag på lite dåliga färger. Jag har märkt att en del blir svagare, då är själva pastafärgen något rinnigare i konsistensen också. De mest högkoncentrerade färgerna blir starkast. För att få till riktigt rött och riktigt svart behöver du färgerna “red extra” och “black extra” av märket “sugarflair colours”. Det är för övrigt ett bra märke, de gör överlag ganska högkoncentrerade färger. Lycka till!

Comments are closed.