Prinsessan Victoria x2

I somras hade vi ju som bekant kungabröllops-hysteri i landet. Varje svensk ställdes inför två val: ignorera eller haka på. Jag hakade på!

Jag, min syster, min svägerska och en vän klädde upp oss (läs: “klädde ut oss”) i diverse gamla balklänningar, köpte lite kungabröllopsreklam-prylar och dukade upp med festmåltid framför tv´n. Sen satt vi där, blödiga som vi är alla fyra, och grät ikapp.. Haha!

Dagen till ära hade jag komponerat en Kronprinsess-tårta. Jag hittade en barbiedocka som jag tyckte var lite lik Victoria, sen stack jag ned den i en tårt-kjol och dekorerade. Detta var första gången jag använde mig av sockerpasta.

Det vita i klänningen är sockerpasta, det rosa är kristyr. Pyntad med lite sockerkulor och tygblommor i buketten.

One thought on “Prinsessan Victoria x2

  1. Jag gjorde en liknade till min dotter när hon fyllde 4 (barbie-åldern) den är ganska enkel att göra beroende på detaljer, men den går helt klart hem!!!

Comments are closed.