Prinsessan och grodan

Det var en gång en kaxig liten prinsessa som fyllde fyra år. Hon önskade sig en rosa prinsesstårta av sin moster “eller en lila om det inte går med rosa”. Men hör och häpna, det gick med rosa!

“Kom och kyss mig!” sa grodan

“Näe, vet du vad…tihihi!” sa prinsessan

“Jag klarar mig utan prins några år till..”

Och så levde den kaxiga lilla prinsessan lycklig i alla sina dagar…

29 thoughts on “Prinsessan och grodan

 1. Vilken liten prinsessa vill inte ha en sådan underbar tårta när hon fyller år? Blir lika imponerad varje gång av dina fantastiska tårtor!!

 2. Dina tårtor är en fröjd för ögat. Brukar du se “Cake Boss” och “Koditoriskolan” på fredagar. Det vore något för dig. Jag tror att de går på Animalplanet kl. 21.30 och kl.22.00.

 3. Du är inte klok! Vilket arbete – fortsätt sprida din vackra kreativitet!

 4. Men kära arbetskamrat! Det här var den mest fantastiska tårta jag beskådat:) Jag fullkomligt älskar de små detaljerna!

 5. hittade nyligen din blogg, via youtube faktiskt! dina videon var helt fantastiska och var till så hiiiiiimla mycket hjälp! så jag tackar allra vackrast och ska nu röja igenom din blogg och alla fina mästerverk :)

 6. Du är sjukt duktig!!! Hur lång tid tar det egentligen att göra en sån där tårta för dig? Kram!

 7. Jag som haft förmånen att smaka Johannas konstverk hela TVÅ lördagar i rad måste säga att denna tårta till och med överträffade den första i smakväg, och det är minsann inget dåligt betyg! :) Nu känns det nästan lite ledsamt att det lär dröja ett tag till nästa gång!

 8. Ja, god var den verkligen!

  Är ute på lite tiggarstråt… det är inte så att Maja av en händelse råkade fastna på bild i er kamera under kalaset? (Eller jag själv för den delen, men det är inte lika viktigt!) Skulle bli jätte glad över en bild eller två i mailen. Min egen kamera och mina egna sktills i fotografering är så begränsade att jag tar första bästa tillfälle i akt att tigga till mig RIKTIGA foton! =)

 9. Jag är SÅ imponerad Johanna. Skulle jättegärna köpa av dig men du bor ju SÅ LÅNGT BORT. Men verkligen så imponerad, och jättekul grej för mig som älskar att baka men aldrig skulle ha tålamod eller teknik nog att dekorera så otroligt fint. Röstat på ditt bidrag har jag gjort i alla fall. Kram från Ester

 10. Underbart fin tårta, du är ju superduktig på modeleringen av figurer, ser att jag har mycket kvar att lära :)

Comments are closed.