Paket med potential

Nu har jag fått ett paket med grejer jag beställt från kakburken.se, en webshop som säljer en massa tårtdekoreringsprylar. Både verktyg och ätbara material. Jag tycker att det fungerar fint att beställa därifrån, de levererar inom kort och har rimliga fraktpriser (nej, jag är inte sponsrad…).

Det här ska bland annat användas till en tårta av det lite tjusigare och mer stilrena slaget. Ni ska få se framöver.

6 thoughts on “Paket med potential

 1. Det blir kul att se den tårtan! Ska det bli fem tårtor förresten? Eller använder du alltid såna där underlägg till alla dina tårtor?

  Det är förresten exakt sån där färg (alltså märket och burken, just den färgen har jag nog inte) som jag fick av mamma och Anna.
  Vad är det där i påsen? “Electronic cutting systems”? Låter mysko…

  Många frågor! :)

 2. Johanna: Ja gör det!

  Bloggfia: Det ska inte bli fem tårtor, inte på samma gång iaf! =) Brukar beställa ett gäng tårtbrickor i stöten så har man när det kniper. Vad bra att du fick den färgen, för den är toppenbra. Riktigt dryg. I påsen är det flowerpaste eller gumpaste. Det är som sockerpasta men mycket bättre lämpad att göra detaljerade dekorationer med. Går att få till tunna fina blommor tex, och den blir riktigt hård när den stelnar. Brukar blanda ut den med sockerpasta när jag gör figurer så håller de bättre. Alltså det där “electronic cutting system” vete sjutton vad det är, haha! Såg det först nu jag med. Låter som sagt väääldigt avancerat, lite väl avancerat för mig. =)

 3. Hej igen! Jag skrev en till kommentar här förut, men den verkar ha försvunnit i cyberrymden…
  Jo – igår så beställde faktiskt jag och syrran (Anna) lite grejer från Kakburken! Skoj! Lite pastafärger men också en kavel och något annat smått och gott. Hade tänkt köpa flowerpaste men den vita var slut. Hur som helst – i kommentarsfältet passade jag på att skriva att jag hittat dit via din eminenta blogg, ba´ så ru vet! :)
  Kram på dig

 4. “electronic cutting system” är att den fungerar i elektriska maskiner som skär i flowerpaste. Alltså, man kavlar ut en skiva, lägger den i maskinen, sedan skär den ut ett mönster i den. Kolla t.ex. http://www.cricut.com

 5. Bloggfia: Kul att ni har kommit igång med att beställa! =) Och gulligt att du skrev om mig i kommentarsfältet!

  Anonym: Tack för den informationen! Tyckte att det lät lite spejsat, och det var det ju också! =)

Comments are closed.