15 thoughts on “Nu tar ni den!

 1. Ja, Fåret Shaun måste det ju vara.. 😀
  En helt fantastisk blogg du har, må jag säga!
  Finns inte ord som räcker till att beskriva din kreativitet.
  Underbara tårtor! Underbara bilder..
  Beundrar ditt tålamod, verkligen.

  Fortsätt, du inspirerar.. 😉

 2. Du har en helt underbar blogg. Va duktig du är. Håller med föregående kommentar, ska verkligen bli roligt att se slutresultatet :)

 3. Se där jag…..det bidde ingen pingu det bidde ett får! Shaun är hans namn!
  Eller är det kanske kanske….. Timmy Lamm?

  Timmy heeeeeeej Timmy!!!!! 😀

 4. Åh, hjälp mä!
  Älskar din blogg Johanna, du är så duktig!
  Själv tänkte jag göra cupcakes till min födelsedag och vill verkligen spritsa lemon curd-grädde på dem. Vad tror du skulle passa att ha för smak på själva muffinsarna? Kommer ha en chokladtårta och hallonmacarons också. Vore kul om du hade tid att svara. Tack för en fin blogg!

 5. Ni är så kloka och skarpsinniga kära läsare! Bra gissat! =)

  Emma: Lemoncurdgrädde lät ju svinigt gott! Det har jag aldrig testat, men kommer definitivt att göra det! Vet inte om jag kan vara till jättestor hjälp med smaksättningen eftersom jag aldrig smakat det, men jag har googlat lite. Nåt som dök upp några gånger var kokosmuffins med lemoncurdgrädde, det skulle du ju kunna kolla upp. Annars tänker jag att det skulle vara jättefräscht att bara ha enkla vaniljmuffins till och låta lemoncurden vara i fokus. Du kan ju även låta muffinsen få en lätt smak av citron. Eftersom du bjuder på chokladtårta blir det nog läckert med nån “frisk” smak! Lycka till!

 6. Ja!! Nu när du säger det så ter det sig ju som självklart, klart jag ska göra citronmuffins. :) Visste nog att du skulle komma med nåt smart. Jag tänkte aldrig tanken ens. Tusen tack! Här ska bakas!

Comments are closed.