Mjuka sockerpärlor

Pärlemorfärgade sockerpärlor är super att piffa upp bakverk med. Passar till det mesta och kan få vilken tårta eller cupcake som helst att se lite glammigare ut. MEN… finns det något obehagligare än känslan av att plötsligt tugga på grus när man njuter av nåt gott? Någon fler som upplevt detta? Sockerpärlor är vanligtvis stenhårda nämligen. Nu har jag dock fått tag på mjuka sockerpärlor, hur bra som helst. Så nu är det bara att ösa på med pärlor utan att behöva riskera att några plomber ryker, bra va! Går att beställa här.

9 thoughts on “Mjuka sockerpärlor

 1. Jag tolkar det som att ni kommit hem från semestern nu? Jag och Maja har en lite gåva vi skulle vilja få överlämna. Det behöver inte alls bli nåt långt besök med fika o baluns, om vi bara få räcka över vårt paket och snusa på Maj en snabbis så är vi mer än nöjda! :)

  Vi är i stan fram till den 19 augusti, hoppas ni har nån lucka innan dess då jag (eller vi, om det passar att ta med Maja) kan kika förbi.

  Allt gott!! Kramar Sara & Co.

 2. Åh vad bra! Ja… jag sitter alltid och funderar på om några plomber ska ryka när jag har silverkulor på tårtan. Det skulle ju vara ytterst pinsamt. Tack för tipset.

  Hälsningar
  Maria

 3. Jag gillar också mjuka sockerpärlor. Jag har köpt mina hos Strössel & Annat, finns i tre färger: vit, blå och rosa. Ska kolla in din länk också.

 4. Jag undrar detsamma som ovanstående. Går de att få tag i på annat sätt, då länken är “stängd”? Mvh Mest virkat

Comments are closed.