Mamma Mu & Fåret Shaun

Fick en tårtbeställning till en tvååring som älskar Mamma Mu och Fåret Shaun. Så här blev de färdiga tårtorna:

Mamma Mu. Täckt med en blandning av marsipan och sp. Dekorationer i sp.

Fåret Shaun-tårta. Fick inspiration till att göra Shaun i en sandlåda m farinsocker-sand i på den här fantastiska bloggen. Tårtan är täckt med en blandning av marsipan och sp, dekorationer i sp. Pälsen har jag pressat i en väl rengjord vitlökspress, man får inte vara dum. =)

15 thoughts on “Mamma Mu & Fåret Shaun

 1. Det här är snudd på den grymmaste tårtan… älskar även fåren runt om tårtan! Samuel hälsar att han bara vill sätta tänderna i den… :)

 2. Åh, alltså denna tårta med fåret Shaun, den är så otroooligt bra! Den skulle du kunna få hur mycket som helst för. Du borde kunna försörja dej på detta snart, om du inte redan gör det.
  /Anna (Sofias syster…)

 3. Jag håller med!!! Önskar jag hade din talang, måste vara jättekul att skapa på detta viset?!!
  /Maria (ännu en av Sofias systrar)

 4. Fina systrar.. =)

  Sofia: Tack! Jo de massproducerade fåren runt tårtan har lite härlig opersonlig karaktär! =) Hälsa Samuel från mig!

  Anna: Vad tror du om en miljon!? Skulle kunna bli lukrativt det här! 😉

  Maria: Tack! Det är ett väldigt roligt sätt att skapa på. Satsa vetja, så får du talang!

 5. Vilken fantastisk tårta!!!! Den skulle jag vilja göra till min pojke när han fyller år… Kan man göra figurerna dagen innan eller måste man göra allt samma dag??? Torkar det?

 6. Tack Kattalena! =) Det går jättebra att göra figurerna flera dagar innan. Figurerna torkar ganska direkt, sen håller de sig länge om du förvarar dem mörkt och torrt i rumstemperatur. Lycka till!

 7. Kul om du länkar! :-) Jag känner så igen det där med att man sett något någonstans och så minns man inte var… Jag sitter så gott som dagligen och funderar på var det var jag såg t.ex. ett recept eller en rolig idé till en tårta… :-)

 8. fåret shaun e ju sååå bäst.. så söt.. min kille gillar han så jag får väl göra en tårta med han då killen min fyller 30 bast den 23 nov i år ha ha

 9. Hur gjorde du fåret?jag har en dotter som älskar fåret shaun så jag funderar på om man ska göra en sån tårta till henne när hon fyller år…

 10. Helt OTROLIGT!!!!! jag förstår bara inte att du kan göra något sådant här! Dock tycker jag att Mamma Mu tårtan blev något lite sämre… Eller jag kanske inte ska klaga som gör sockerkakan bränd… HEEELT OTROLIGT!!!!!

Comments are closed.