Livstecken

Glad sensommar alla tårtälskare därute!
Tänkte att det var dags att lämna ett livstecken till er här på bloggen. Jag har i sommar blivit mamma för första gången, som några av er säkert känner till. Därför har jag legat lågt i några veckor med allt vad tårtor och bloggar heter, och bara varit med min nya lilla familj. Tack för alla era mail och kommentarer här på bloggen som fortfarande trillar in trots min inaktivitet, det värmer!

Nu har jag faktiskt en del roliga tårtprojekt på gång framöver, så snart blir det tätare mellan uppdateringarna. Så ni som fortfarande hänger kvar, häng kvar ett tag till så får ni utdelning för ert tålamod! 😉

Passande body för en riktig goding!

9 thoughts on “Livstecken

 1. Du är kvar i min lista så jag ser när du uppdaterar dig :)
  Verkligen passande body.

  Vill bara passa på att säga att du har en liten beundrare till och det är min dotter 10 år som frågar om du har skrivit och gjort fler tårtor. Så jag ska visa henne det här nu .

 2. Grattis Johanna till den nya familjemedlemen!
  Jag heter Helena och hittade din blogg när jag ville bli inspirerad till att göra min lilla dotters första födelsedagstårta. Jag lärde mig mycket på dina videoinlägg om spackling och när man täcker med marsipan+ alla fina recept på sockerpasta, VAniljcreme och smörcreme.
  Jag gjorde de fina”oreo-klubborna” och marschmellowsen på pinnen! mycket uppskattat och jättefina som dekoration oxå! Behövde inte ha en blomma på borden!
  Stort lycka till nu med allt och ser framemot fler tårtinlägg =))
  mv Helena

 3. Kul att ni är kvar, och är taggade som vanligt! =)

  a piece of hapiness: Åh vad roligt med en liten beundrare, hälsa henne så mycket från mig!

  Helena Sunesson: Vad roligt att höra att du fått användning av mina recept och tips, sånt som gör bloggandet värt! =)

Comments are closed.