Kurser_old

Presentkort
valfri summa

Presentkortet gäller på valfri kurs hos Johannas Tårtor och är giltigt i ett år. Presentkortet skickas till beställaren, porto ingår. Vid beställning uppge önskad summa, mottagarens namn och mailadress i meddelanderutan i beställningsformuläret nedan. Kursprogram för höstens kurser publiceras augusti 2013. Presentkort kan ej återköpas.

Boka grupp
450 kr/person

Boka in din personalgrupp, möhippa eller ditt kompisgäng på en egen kurs. Det går bra att ha önskemål om kursens innehåll. Minsta antal deltagare är 6 personer. Priset är beräknat för en kurslängd på 3 timmar, men anpassning gällande längd är möjlig.

Allmänt om alla kurserna
Allt material ingår i kurspriset. Alla verktyg ni behöver finns för utlåning. Vi tar en fikapaus i varje kurs där jag bjuder på nåt gott.
Inga förkunskaper krävs för någon av kurserna. De ska passa både för er som testat på modellering nån gång förut och för er som är nybörjare.
Kurslokalen ligger i centrala Umeå.

Villkor
Kursavgift: Förskottsbetalning via bifogad faktura som skickas i samband med bokningsbekräftelse. Fakturan ska betalas inom 14 dagar för behållen kursplats.
Avbokning: Kursavgiften återbetalas vid avbokning 2 veckor innan kursstart.Innehar F-skattsedel.
Fyll i formuläret nedan för en beställningsförfrågan, samtliga fält är obligatoriska.


Ditt namn

Din epostadress

Din adress, postadress

Kurs

Meddelande

Fyll i följande: captcha

Jag har läst och accepterar villkoren ovan.

Vid problem att skicka formuläret, skicka istället mail till:

Leave a Reply