johannastartor på Instagram!

Att blogga är jätteroligt! Men för mig räcker inte alltid tiden till för att ta fina bilder med kameran, ladda över dem till datorn, redigera bilderna och formulera ett blogginlägg. Kommer ofta på saker jag vill visa er, tipsa om eller bara dela med mig av, men tanken blir sällan till handling pga tidigare nämnda process. Mobilkameran, däremot, har jag alltid med mig så nu har jag startat ett Instagramkonto för att kunna visa upp det lite mer vardagliga pysslet.

Bloggen kommer givetvis att fortsätta på samma sätt som tidigare, instagramkontot är ett komplement till den, helt enkelt.

Jag kommer publicera bilder på bakning, verktyg, tårtor och annat sötsaksrelaterat, men tänker också ta mig friheten att publicera annat skapande då jag gillar att hobbyhärja med hammare, pensel, papper och tyger också. Det blir helt enkelt en salig blandning. =)

Alla är varmt välkomna att följa mina bestyr!

bild

Har dragit igång med en rafflande följetong som beskriver hur jag gick tillväga när jag skapade renarna till min rentårta. Adda johannastartor på Instagram och häng med! =)

2 thoughts on “johannastartor på Instagram!

  1. Som jag tidigare skrivit på instagram: HURRA för att du skapat ett instagramkonto! Det var det bästa!
    Jag ser fram emot att få följa med dig i din pyssliga vardag. Alla sorters härj, oavsett om det är tårtbak eller färgvåta målarpenslar faller mig i smaken! Lycka till! /Sofie

    • Tack snälla Sofie för din fina pepp, både här ock på Insta! Det gör ju att man bara vill posta mer och mer! =)

Comments are closed.