Flygplanstårta

Den här tårtan har jag gjort åt Adam som fyller 4 år. Han älskar filmen Flygplan, så jag gjorde en tårta inspirerad av den.

P1110897

Tårtan består av vaniljbottnar fyllas med vaniljkräm och hallonmousse. Den är spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan. Flygplanet har jag konstruerat runt en kärna av Rice Krispies treat.

flygplan

Det lilla flygplanet kastar sig modigt ut bland molnen.

P1110901

Och varför inte egentligen? Med så fluffiga och mjuka moln är det väl nästintill riskfritt!

Stort grattis Adam, hoppas du gillade din tårta!

6 thoughts on “Flygplanstårta

  1. wow! det är den finaste du har gjort hittills tycker jag! en sån vill jag också ha på min födelsedag, haha! du är grym :)

  2. Hej! Hittade din blogg när jag sökte efter recept till sockerpasta. Ska nämligen göra egen och funderar på att följa ditt recept! Dock i många andra recept har jag sett att de tillsätter glukos?! Det enda jag egentligen behöver veta är, blir ditt recept bra? Jag ska göra det ikväll eller imorgon och hoppas på svar snart! Och, hur mycket är 30 gram kokosolja?
    Fantastisk blogg, kul att titta efter inspiration! Och Gud vilka tårtor!

  3. Wow! Dina tårtor är helt fantastiska, alldeles så jag blir mållös. Vilken kreativitet, detaljrikedom och sinne för stil – otroligt imponerande! Finns det möjligtvis en chans att man kan beställa en tårta från dig?
    Mvh Katja

Comments are closed.