Dessertbord i pastell

Scandinavian Cake Show hade jag, som jag tidigare berättat, ett utställningsbord med lite tårtor och annat. Den ena sidan bestod av ett dessertbord i Steampunk. Det var där jag lade ned mest tid och själ. Men för att visa lite bredd så gjorde jag något helt motsatt på andra sidan bordet, ett dessertbord i pastell:

P1120958

Jag utgick på denna sidan ifrån en tårta som jag gjort till en fotografering med Emilmedia, sedan lade jag till en extra våning på toppen av tårtan och kompletterade med cupcakes och cakepops i samma stil.

P1120960

Tårtan går i mintgrönt, rosa och vitt. Stilen är lite naiv med ganska enkla och genretypiska inslag: prickar, blommor, ränder, volanger och rosetter. Jag tycker den blev stilren men härlig på samma gång.

P1120953

Cupcakesen fick lock som liknade tårtans olika våningsplan, ränder, prickar och rosetter.

P1120954

Cakepopsen går i vitt med nonpareilles i matchande färger. Den mintgröna brickan, ljushållarna och honeycombsen är från Lagerhaus.

Då har jag visat er allt som jag hade att bjuda på vid Scandinavian Cake Show 2014. Vi får se vad det blir nästa gång!

7 thoughts on “Dessertbord i pastell

  1. Fantastiskt fint! Så kul att se våra produkter på ett så proffsigt dessertbord. (Vi älskade steampunkbordet också!) Mvh Lagerhaus

  2. Hur gör man volang “locket” överst på tre av tårtorna? Ser jättefräckt ut.

Comments are closed.