Dagens surprise..

Idag fick jag ett paket på posten, helt oväntat. När jag öppnade det så visade det sig innehålla en jättefin låda fullproppad med dekorationsgrejer från Dr. Oetker. De tyckte att jag skulle delta i tävlingen “Miss Cupcake 2011” där man designar en egen cupcake som man tävlar med. Det spritter lite i kreativitetsnerven så planerna på en storslagen cupcake är redan igång! =) Tävlingen är öppen för alla, så ni kan också vara med. Vill också passa på att uppmana alla “Mr. Cupcake´s” att ställa upp.

Det bästa av allt är att jag får lotta ut ett likadant paket till en av er läsare! Så håll ögonen öppna för instruktioner här framöver..

 

8 thoughts on “Dagens surprise..

 1. Vilken kul grej och du är så himla kreativ. Jätteroligt att läsa din blogg och kunna hitta tips och Trix. Själv älskar jag att baka men är usel på dekorationen! Tränar för jag vill ju bli bra.

  Tack för att du finns! Kram Petra

 2. Haha det skulle passa fint med lite nytt strössel, eftersom lillebrodern länsade min cupcake-låda när han gjorde grön kladdkaka med ca 1 cm strössel .__.
  Men det som gör att jag inte kommer vinna är:
  1. mina/våra cupcakes är mer goda än vackra ^^,
  2. DU ska vara med! xD

 3. Här har du hållt dig borta från lysrörsljuset ser jag, bra färger i bilderna.

  Vilken rolig överraskning att bara få ett paket så där. Hoppas jag vinner utlottningen!

 4. Men så himla häftigt Johanna!! Stort grattis till det! Alltså bara till att få hem ett paket så där, och ett företag som vill att du ska delta! Många utropstecken blir det… Kram på dig! (ikväll ska jag sno ihop en tårta förresten…. ;))

Comments are closed.