Dagens ros..

…vill jag ge till ER!

Jag måste erkänna att jag är riktigt förvånad över all uppmuntran och pepp som ni ger mig! Man har ju hört om det beryktade “näthatet”, men hittills har jag bara stött på nätlöööv! Kan väl iofs bero på att tårtbloggar varken är kontroversiella eller utmanande på ett uppretande sätt, jag vet inte.

Hur som haver, tack för era kommentarer och mail, för frågor och uppmuntrande ord (försöker svara så gott jag kan i mån av tid och kraft). Tack till er tårtdekorationskompanjoner med egna bloggar som tar er tid att kommentera min, och tack till alla ni andra tårtlovers out there! Det minsta jag kan göra är att ge er dagens ros, så… Här har ni!!

16 thoughts on “Dagens ros..

 1. Johanna, kandu inte länka till några andra tårtbloggar. Vore kul att läsa fler.

 2. Anonym: Jag har planer på att uppdatera min blogg så småningom, då kommer det bla bli länkar till andra bloggar och webshops som har med tårtdekorering att göra. Fram tills dess är mitt tips: googla på “tårtblogg”, lätt som en plätt, finns massvis faktiskt! Lycka till!

 3. Det är ju det som är så skönt med en tårtblogg. Man slipper dom flesta knas-kommentarerna.

  Jag kan ägna timmar åt att surfa runt bland alla tårtbloggerskors skapelser. Och insupa lite inspiration.

 4. Här ska du få en riktig nättrollkommentar. TJONG! En stor gräddtårta rakt i ansiktet. Där satt den!

 5. Jag är ju inte världens bästa på att kommentera… Men i hjärtat ropar det “galna kvinna, så snyggt!!!” Varje gång det kommer upp nya konstverk här :)

 6. Kan du inte visa hur du har gjort rosorna? Jag har sett den tidigare metoden du lärde ut men det är inte samma metod va? :)

 7. Hej på dig!
  Jag är ny på din blogg, men kommer att bli gammal här, det är jag säker på efter att ha scrollat lite! :) jättefint!
  Kram
  /L

 8. Din blogg är så härlig att du förtjänar ett stort fång med rosor själv! Önskar att jag var lika pysslig inom det kulinariskaköket jag också…

Comments are closed.