Cupcakes

Jag är egentligen inget stort fan av cupcakes. De man köper på café brukar iaf tendera att vara lite torra och tråkiga enligt mig. Men de är vackra! Finns ju hur många sätt att dekorera dem på som helst. Detta är inget jag pysslat med men dock något jag funderar på att utveckla lite mer i framtiden.

Förra påsken gjorde jag iaf morots-cupcakes av det enklare slaget med små marsipankycklingar och marsipanägg på. Jag älskar den där philadelphiaröran på toppen, mums (som Maria Montazami skulle ha sagt)!

Om man tycker som jag, att cupcakes ofta blir lite för stora och ensidiga, kan jag tipsa om att göra mini-cupcakes. Dessa med mint- och citrontopping har jag gjort i ischokladformar, så söta!

Här tar alltså min cupcakeserfarenhet slut! Men jag är lite sugen på att testa att göra fler med lite mer experimentell look. Håll utkik här i bloggen, man vet aldrig när de dyker upp…

5 thoughts on “Cupcakes

  1. Hej!

    Vilken härlig blogg du har och så himla duktig!!! Skulle vilja ha receptet på morots cupcakes och din philadelphiaröra som du har på toppen. Tack på förhand.

    Kram/ Birgitta
    abrahamsson.b@hotmail.com

Comments are closed.