Converse-tårta

De små converseskorna jag visat er i ett tidigare inlägg hamnade idag på en tårta till lilla B. Maken till underskön unge har sällan skådats!

Tårtan var bland annat fylld med en hemmagjord vaniljkräm som jag tycker blev riktigt god. Det var ett superenkelt recept också, så det tänkte jag dela med mig av här framöver.

44 thoughts on “Converse-tårta

 1. Här sitter jag och gapar i fascination över så vackra tårtor! Jag vill också kunna göra sådär fint! :-) Du är superduktig! Verkligen konstnärlig!
  Jag ska ge din adress till min syster för hon skulle bli helt lyrisk! :-) Heja dig! Kram – Sofie

 2. Jag är mållös! Vilka tårtor du gör! (Som om du inte redan visste;) Jag kommer att följa din tårtblogg med spänning. Skrattar fortfarande åt det “blodiga” inslaget med Charlie och Lola…

 3. Du kommer att gå långt!!!!!! Så proffsigt gjort så det är svårt att tro att det inte är på låtsas!!! Helt makalöst fint!!! Jag är superimponerad! :)

 4. Nog för att jag läser många tårtbloggar men din tårta är helt enastående perfekt! Fantastiskt.

  Hälsningar

  Agnes

 5. Vad du är duktig! Och inspirerad till tusen blev jag. Baka är inte min starka sida, men på sistone har jag blivit mer och mer intresserad och nu måste jag iaf prova något. Kanske börjar med cake-pops? :)

 6. Du är oerhört duktig!!! Så superfina tårtor med underbara färger och häftiga detaljer. De ser dessutom väldigt goda ut!

  Varma hälsningar/ Caroline

 7. Superfint! Verkligen.
  Har hittat din blogg idag via Underbaraclara. Blev så otroligt glad åt receptet på sugarpaste. Det vore fint om du kunde visa hur du gör när du förbereder tårtorna och lägger över dem med sugarpaste också.

  Ser fram emot att följa din blogg!

 8. Oh yeah vilken respons!!! Du är så begåvad och lyckas i allt du tar dig för. Tårtan blev ju supersöt!
  KRAM

 9. OMG!! Johanna, du är helt sjukt duktig! Önskar ni bodde närmare så jag hade kunnat beställa till Elvins 1-årskalas som var i helgen…istället knåpade jag ihop en ful, men färgglad tårta. haha! fantastisk tårta!!!

 10. Fantastiska tårtor du kan göra! Har dessutom hört att de är goda och det är ju underbart! Kommer definitivt att följa din blogg då jag länge har varit sugen på att börja fixa lite snygga tårtor till nära och kära. Jag har dock en fråga: På din nybörjartårta, grodan, så ser det ut som när jag gör en, det blir veck runt om tårtan när man lägger på marsipanrundeln. På dina senare tårtor så är dessa veck borta, hur gör man??

 11. Hej!
  Har just tittat igenom alla dina inlägg och sitter nu med hakan i knät, du är helt otroligt duktig! :)

 12. Galet så cool. Vilken härlig tårtblogg. Kan du inte skriva vad du har för fyllning i tårtorna när du visar dem.. fortsätt baka ljuvligheter. Blessings

 13. skulle du kunna lägga upp receptet på vaniljkrämen? Ska nämligen baka en tårta snart! :)

 14. Heelt fantastiskt, du är ju grym på det här! Förstår inte hur du kan göra så fina tårtor.

  Nu har jag fått en ny favvoblogg som jag kommer att följa. Snacka om att jag blir sugen på att börja baka tårtor ;o)

 15. Tusan, kvinna! Vad inspirerad jag blev, baka också, fast precis som du är det det konstnärliga jag gillar bäst! Jag är ny i tårt-branschen, har bara tillverkat av gamla recept o marsipan förut…Nu tackar jag DIG för inspiration o recept var uppe supertidigt idag(söndag) fast jag inte behövde, och bakade 2 “mini-tårtor”, fast jag inte hade någon beställning. För att jag blev sugen och mycket inspirerad av din blogg!Lyckades (för första gången) tack vare din film att fixa tårta utan veck…! TACK, och lycka till i fortsättningen! MVH TittiLina

 16. Åh vad roligt det är att läsa era kommentarer! Det är så kul att ni blir inspirerade, det är verkligen min önskan! Tack allihop!

 17. Den här tårtan är heeeeeeelt fantastisk!!! Låt oss införa “baby-shower” här i Sverige så fler får ytterligare en anledning till att beställa såna här fina tårtor av dig! :)
  PS: Trodde först skorna var riktiga.. det bevisar hur extremt duktig du är!!! :)
  MVH/Pamela i Värnamo

Comments are closed.