Bubbeltårta

Igår höll jag i en tårtkurs där deltagarna fick lära sig att fylla, spackla och täcka en tårta på ett bra sätt. De fick sedan utforma designen på tårtan utifrån sin egen fantasi. Det var en supertrevlig kurs (bilder finns på min Instagram)! När jag skulle dekorera min egen tårta tog det tvärstopp, hade inga idéer. Tillslut började jag planlöst rulla en massa, massa bollar i olika turkosa nyanser. Och slutresultatet blev denna bubbeltårta:

P1100344 (1)

Tycker den blev riktigt härlig!

P1100354 (1)

Bollarna är gjorda av sockerpasta. Några av dem penslade jag med pärlemorskimrande pulverfärg.

P1100356 (1)

P1100353 (1)

Nästa vecka har jag ännu en tårtkurs, får se vad jag hittar på då. =)

 

 

5 thoughts on “Bubbeltårta

 1. Hej, tycker dina tårtor är fantastiska (dumt vore väl annars! 😉 ). Men jag undrar vad du gör med alla tårtor, alltså utöver beställningar, t.ex. den här bubbeltårtan. Äter du upp dem eller slänger dem? För blir du inte ganska trött på tårtor om du skulle äta så mycket tårta då?
  Haha, bara en sak jag tänkt på 😉 Men tack för massa fin inspiration!

 2. Det vart ju superhärligt! Som ett riktigt bubbelbad.
  Jag går redan nu och grunnar på vad jag ska göra för tårta till Märta (som fyller i juni… sista juni dessutom) men för mig tar det nästan tvärstopp bara för att möjligheterna är oändliga. Skulle nästan önska att jag var tvungen att göra utifrån ett särskilt tema, några särskilda färger el dyl. För det finns ju så mkt fint!!!
  Så fick jag det sagt.
  Kram på dig!
  Sofia

 3. Jättefin tårta! Jag har sagt det förut men säger det igen, du är bäst på att få ihop färgerna så det blir en fantastisk enhet.

Comments are closed.