Brudpar

I början av Januari gifte sig mina vänner Martina och Andreas. De hade ett fantastiskt fint vinterbröllop. Eftersom bröllopet tog plats i södra sverige så kunde jag inte hjälpa dem att göra själva bröllopstårtan, men ett brudpar till toppen av tårtan fick jag med mig på flyget. Det är för övrigt ett under att brudparet klarade sig genom säkerhetskontrollen. En av vakterna vände nämligen uppochned på burken där jag förvarade brudparet medan jag blev visiterad, varpå jag sprang ifrån kvinnan som visiterade mig och skrek “Neeej, rör inte den där burken!”…gav nog inte ett helt reko intryck där… Men vad gör man inte för att rädda ett socker-brudpar i nöd?!

Slutet gott, allting gott.
Martina och Andreas hade skickat bilder på kläderna de skulle ha och beskrivit hår, glasögon blommor osv. Så de fick små minikopior av sig själv på tårtan.

Den vackra bruden hade en fabulös klänning, tänk “50-tals glamour”.

Den stilige brudgummen bar frack, dagen till ära och hade ett par inte lika skeva glasögon som dessa.. =) Glasögonen gjorde jag av tunn ståltråd som jag fick slakta lite julpynt för att komma åt.
Bruden hade ett hårsmycke på ena sidan i form av en blomma. Buketten bestod av röda rosor.
Monogram i silver.
Martina och Andreas -Match made in heaven!

12 thoughts on “Brudpar

 1. Haha, hur reagerade vakterna när du sprang ifrån visiteringen? Antar att de krävde att få se vad du skyddade så? Överraskande för dem att det var något så ofarligt som sockerfigurer! :o)

 2. Jag älskar dina modelleringar.. Du har en sådan känsla.. Älskar dina detaljer.. och monogramet bar bara så fint och jag hoppas det är okej att låna din design där men lilla hjärtanet.. så fint..

 3. Jättefina!

  Jag tänkte bara höra med dig, köpt pastafärg (gele), hur länge håller det sig? :)

 4. Super fina! Jag försöker få tag på ett personligt brudpar, men de är nästan omöjligt! Min blivande man är rakad och har långt skägg, därför vill vi inte ha ett originellt brudpar då han alltid blir igenkänd med sitt långa skägg :) Hur funkar de om man beställer av dig?

 5. Tack för komplimangerna! =)

  Emma: Jo de blev lite spända innan de såg vad det var i burken..sen blev de roade av innehållet.

  Carola: Låna på!

  Anonym. Pastafärger håller läääänge.=)

  Frida: Jag kan i nuläget inte skicka några dekorationer tyvärr. Vet inte hur man ska lösa fraktbiten, det är många som undrar det. Men om ni har nån bekant som ska ned från Umeåtrakterna så kan ni ju låta dem ta med sig dom?

 6. Åh de va tråkigt att höra! Hade vart jätte roligt att få till ett personligt brudpar. Såg inte din kommentar förrän nu, så har mejlat dig också. Vi bor ju i Sthlm men gifter oss nere i Småland så de är ju en bra bit ifrån Umeå. De går inte posta i någon låda som man vaderar?

Comments are closed.