Brownie med bokstav

Dessa brownies, bakade av min vän Hanna, fanns med på dessertbordet som jag skrivit en del om tidigare. Jag tillverkade små bokstavsbrickor i temafärgerna gult och rosa så de skulle passa in perfekt. Bokstaven C står för Charlotte, som jubilaren heter. Browniesarna är skurna i små trekantiga smakbitar sen har jag spritsat en klick grädde på varje och fäst bokstavsbrickorna på den.

För att tillverka dessa behöver du: Två runda utstickare i lite olika storlek, sockerpasta i två färger, en bokstavsutstickare, ätbart lim eller kristyr att limma med och pärlemorglitter.


Börja med att sticka ut cirklar med den mindre utstickaren. Tryck ned bokstavsutstickaren i cirklarna en bit, men inte hela vägen igenom.

Stick ut de större cirklarna och limma fast de mindre ovanpå dem.

Pensla på lite pärlemorglitter som avslutning.

12 thoughts on “Brownie med bokstav

  1. å vad fint! Får jag fråga varifrån du köpt dina bokstavsutstickare? Har letat men inte hittat några snygga i bra storlek.

  2. Hoppas allt är fint med bebis och nytt familjeliv. Går in var dag för att se om det finns ett nytt inlägg. Jag väntar med spänning!
    Ta hand om er!

  3. gjorde dem där oreoklubbor grejerna och dem var ju stört goda! tack för tipset!

  4. Hejsan, jag är en trogen följare av din super fin/härliga blogg. Tycker det är synd att du inte uppdaterar så mycket mera. förstår att det är mycket nu med bebisen och så men skulle va kul med nån liten uppdate iaf. Tex. att du är i final i Miss cupcake! :) (grattis föresten)

  5. Härlig blogg. Så himla inspirernade! Det kliar i mina pysselfingrar när jag ser vad du hittar på. Hoppas vi hör av dig snart igen!

  6. Vi saknar dig – och trogna läsare lämnar aldrig en blogg även om det tar lång tid mellan uppdateringarna. Hoppas bara att allt är ok med dig och lilla familjen. Ser fram emot en uppdatering!

Comments are closed.