Bröllopstårta med en touche av Modo

Idag gifte sig Kent och Lina. De är trogna Modo-supportrar båda två, så trogna att deras bröllopstema fick bli just Modo. Linas familj beställde bröllopstårta av mig som överraskning till brudparet. De ville att tårtan skulle gå i Modos färger, samt att brudparet på toppen skulle återspegla temat. Men de ville ändå att jag skulle göra en ganska klassisk och lite elegant bröllopstårta i övrigt. Så här blev resultatet.

Tårtorna består av vaniljbottnar fyllda med chokladmousse och hallonmousse. De är spacklade med vaniljsmörkräm och täckta med marsipan.

Tårtorna skulle fraktas en bra bit bort, så de kunde inte staplas direkt på varandra. Sicken tur att jag investerat i en ny tårtställning med, upp till, 5 våningar!

Tårtorna är dekorerade med stora röda blommor samt gröna och röda ränder.

På toppen står brudparet iklädda sina Modo-tröjor över bröllopskläderna.

Med hockeyklubborna i högsta hugg!

Stort grattis Lina och Kent!

7 thoughts on “Bröllopstårta med en touche av Modo

 1. Sån perfektion Johanna!! Jag har sagt det förut men jag säger det igen; du är detaljernas mästare. Som hans hår t.ex…. De där blompistillerna, lyckas du göra de själv också? Och jag gillar verkligen de där stora blommorna som du gör!
  Du är min idol. Kram!

 2. Det är en ren och skär fröööjd att skåda dina mästerverk! En detaljrikedom utan dess like!

 3. Tack så mycket Johanna. Tårtan gjorde succé , både utseende och smak var fantastiskt . Bodil ( brudens mamma)

 4. Det är ett stort nöje att titta in på din hemsida och beundra dina mästerverk :)
  Jag skulle vilja bo i Umeå och äta tårta ofta!!!
  Maria

 5. Heeej,,

  Använder du dig bara av marsipan?

  För jag använder mig av sockerpasta.. och den svettas ju så lätt :/

 6. Dina tårtor är ofta runda och lite “bulliga” längs kanten, hur får du dem så? Det vanligaste man ser är ju att tårtorna har mer skarpa kanter, och när jag spacklar mina tårtor blir dom oftast så… men tycker det är så fint att dom ser lite “mjukare” ut om du förstår vad jag menar :-)

  Helt sjukt duktig är du också!!! kram

Comments are closed.