Bröllopstårta

Den här tårtan har jag gjort åt Mariana och Fredrik som gifte sig igår, en solig försommardag i Umeå. Deras önskemål var att tårtan skulle gå i vitt och rosa, och vara klassiskt vacker till utseendet. De hade dock ganska specifika och roliga önskemål angående caketoppern, mer om det nedan. =)

P1100571

Trevåningstårta med vaniljbottnar fyllda med vaniljkräm, hallonmousse och rårörda hallon. Den är spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan.

P1100578

Den översta och nedersta våningen är spritsade i ett vackert smyckesliknande mönster medan mittersta våningen har en enklare variant med spritsade prickar runt toppen. Tårtornas baser pryds av rosa sidenband.

P1100577 (1)

En stor rosa pion omgiven av vita rosor riktigt lyser mitt i allt det vita. Blommorna är gjorda i gumpaste.

P1100580

Mariana och Fredrik förlovade sig i Central Park, och ville därför gärna att brudparet skulle sitta på en picknickfilt i Central Park. Att försöka få med hela Central Park vore lurigt, men en gräsplätt omgiven av buskar och en skyline i bakgrunden talar ändå sitt tydliga språk.

P1100585

Hoppas er bröllopsdag blev allt ni drömt om, och framför allt, att tårtan föll er i smaken! =)

8 thoughts on “Bröllopstårta

  1. Wow! Jag blir så imponerad och tårtsugen varje gång jag ser något du gjort, här eller på instagram! Heja dej!

  2. Vår bröllopsdag blev verkligen allt vi hade drömt om plus lite till. Tårtan blev fantastiskt fin! Kunde inte ha blivit bättre. Stort tack! /Mariana och Fredrik

Comments are closed.