Bröllopscupcakes med kallor

Sista bröllopsbeställningen innan semestern blev denna, bröllopscupcakes och en topptårta med kallor.

P1110181

Brudparets temafärger för sitt bröllop var svart, vitt och turkost. Jag valde att hålla mig till svart och vitt. Bakverken är uppställda på min tårtställning i fem våningar, pampigt värre!

P1110192

Den lilla topptårtan består av chokladbottnar fyllda med chokladmousse och hallonmousse. Den är spacklad med chokladsmörkräm och täckt med sp. Jag klädde också in tårtbrickan med sp och fäste ett svart sidenband runt kanten på den.

P1110191

Jag dekorerade tårtan med tre stora kallar, gjorda i flowerpaste. Dessutom spritsade jag tårtan med svart kristyr. Det var riktigt nervöst med den svarta kristyren på den kritvita tårtan, inga misstag tillåtna.. Som tur var höll jag tungan rätt i mun. Effektfullt med kontrasterna, tycker jag!

P1110196

Cupcakesen består av saftiga chokladmuffins fyllda med hallonmousse. De är toppade med cream cheese/vit chokladfrosting och dekorerade med små kallor i flowerpaste.

Det fina brudparet var så glada när de kom och hämtade sin beställning, det värmer en tårtkreatörs hjärta! =)

Hoppas ni fick en underbar dag!

4 thoughts on “Bröllopscupcakes med kallor

  1. Vi är så nöjda och tacksamma för all din hjälp! Både tårtan och cupcakesen smakade fantastiskt gott! Våra gäster var VÄLDIGT imponerade.

    Kramar från Amanda & Johan :)

    Kramar från Amanda och Johan :)

  2. Hej! Undrar var det höga tårtfatet är från? Superfin tårta och fina cupcakes! :)

Comments are closed.