Blöjtårta till Mina

Vår dotter har nyligen fått en sprillans ny liten kusin, Mina. Och utan att ha träffat henne älskar och längtar vi redan efter henne! Vi skickade ett “litet” paket med bussgods i väntan på vårt första möte, det innehöll den här blöjtårtan:

P1110841

En trevåningstårta full av bebisgrejer till lilla Mina.

minas blöjtårta (1)

Vi valde ett naturtema på tårtan, i ljusa, jordnära färger. Förutom de ihopsnurrade små blöjorna har vi även snurrat in små bebiskläder och strumpor i tårtan, och hängt upp små nappar och en gosedjurskanin. Band av kartongemballage och vita papperssnören dekorerar varje våning.

P1110854

Tårtan är vackert inslagen i cellofan och toppas av en stor rosett. Blöjtårtan kom fram välbehållen, tack och lov, och får roa Mina i väntan på storkusinens ankomst! =)

One thought on “Blöjtårta till Mina

Comments are closed.