Bilder från Scandinavian Cake Show

Här kommer lite bilder från Scandinavian Cake Show. Grämer mig över att jag inte tog fler, och bättre bilder. Det fanns massor med fina tårtor som inte jag fick med på bild, superfrustrerande såhär i efterhand. Men det var packat med folk överallt och jag hade fullt upp med att mingla.. =) Om ni vill se fler bilder på tävlingsbidragen så kommer de säkert upp på Tårtdecors hemsida så småningom.

Dessa tårtor var med i kategorin “Vinterbröllop”. Den längst upp till vänster fick flest röster av besökarna. Min rentårta vann juryns röst och fick näst mest röster av besökarna =). Tårtan med en rensiluett på är gjord av Lisa. De andra vet jag tyvärr inte. En av mina favoriter som jag inte fick på bild var gjord av Carola, den finns att skåda på hennes blogg.

Dessa tårtor var med i kategorin “Min sockersöta värld”. Nalletårtan vann både juryns röst och besökarnas röst, och är gjord av Marie. Den rosa tårtan med flickan på är gjord av Nadia och de andra har jag återigen inte någon koll på tyvärr (skriv gärna i kommentarsfältet om någon av dem är eran).

Dessa tårtor är gjorda av ungdomar som är mellan 13-16 år.

Och dessa är gjorda av barn upp till 12 år. Så gulliga!

Maisie Parrish i full färd med att demonstrera modelleringsarbete.

Jag gick en kurs i “run out decorated cookies” med Zoe Clark, jättekul!

Vilken dröm det var att botanisera i Tårtdecors nya butik (belägen i Kungälv, Solbräckegatan 31). Ville köpa ALLT!

Jag och renarna.

Är jättenöjd med helgen. Framför allt var det så kul att träffa en massa härliga tårtintresserade kvinns! Ser fram emot fler tillfällen att sammanstråla och utbyta erfarenheter med er!

 

2 thoughts on “Bilder från Scandinavian Cake Show

  1. Pingback: Scandinavian Cake Show 2012 | Suga Mama Cakes

  2. Hej Johanna,
    Din otroliga ren tårta var så fantastisk att jag blev tvungen att göra ett inlägg om den i min blogg vilket sen slutade i ett helt inlägg om Scandinavian cake show. Jag hoppas det är ok med dig att jag lånade lite bilder från dig, jag har självklart länkat, din logga syn tydligt på bilderna och själv berättat vart jag lånat bilderna ifrån:) Kom på i efterhand att jag kanske skulle ha frågat först men jag är rätt så ny på det här med bloggande och har inte lärt mig alla etikett regler ännu;)
    Tack för att du är en sån grym inspiration!
    Vänliga hälsningar
    Alba/Sugamamacakes

Comments are closed.