Bestyr inför morgondagen

Nu är det tårtverkstad här hemma. Håller på att testa en helt ny typ av både botten och fyllning. Lite nervöst är det eftersom man inte får smaka på resultatet i sin helhet förrän på kalaset imorgon. Dock är det bara familj och vänner som kommer och de säger nog inte upp bekantskapen med mig om det smakar Allan.. =)
Botten är en sk devilscake, en mörk chokladkaka. Jag kompenserar det otrevliga namnet på den med att säga att den iaf är himmelskt god!
Till fyllning blir det en lite syrlig hallonmousse samt en chokladfyllning som består av 500g (!) smält choklad bland annat… Inte nyttigt -precis som tårtor ska vara!
Imorgon får ni se hur dekorationen av tårtan blev, det roligaste av allt.

10 thoughts on “Bestyr inför morgondagen

 1. O, den ser jag väldigt fram emot att smaka! Gissar att den kommer smaka helt magiskt gott, precis som det brukar när du är i farten!
  Fantastiskt fin blogg, Johanna!

 2. Känner mig vansinnigt priviligerad överlag med tanke på den här bloggen. Hur många av alla dom här tårtorna har inte jag satt tänderna i liksom :) Ser fram emot morgondagen!

  Love E

 3. Hittade din blogg via fru Flatebö… Oj, vad fantastiskt duktig du är!! Keep up the good work :) Hälsningar från Hanna i Uddevalla

 4. Å det låter underbart gott, kan man möjligen få recept? :)

  Mvh
  Josefine
  (Hittade hit via Underbara Clara)

 5. Oj, va gott det lat! Det skulle inte vara mojligt att fa recept, speciellt pa hallon moussen?
  Alskar din blogg forresten, har just hittat hit, jag gillar bade att baka och att dekorera mina bakverk sa det har ar right up my street!

Comments are closed.