Att spackla en tårta

Pass på, här kommer mitt första inlägg med film! Jag visar hur jag spacklar en tårta med smörkräm. Inga konstigheter egentligen, men alltid kan det hjälpa nån.

Jag kan tillägga för er som undrar att magen inte är full med tårta, men däremot med världens finaste bulle -mitt livs bakverk! =)

Kan erkänna att det inte kändes helt avslappnat att stå och spackla en tårta inför min man som filmade..haha!

Jag bjussar på en sk blooper:

16 thoughts on “Att spackla en tårta

 1. Hahaha! Du är underbar! Det är du och Tiffany forever! Ser Viberg framför mig, peppad till döds med kameran i högsta hugg och zooma frugan, och tillbaka, och zooma. Och sen sittandes i timmar och redigera snabbspolning osv. Gulleni!

 2. Haha, så bra Johanna! You’re a natural! Jättebra idé att visa på detta sätt. Du får det att se superenkelt ut!
  Kram!

 3. Åh, vad söt du är i bloopern. Haha, men videorna blev jättebra! Nu måste jag bara införskaffa en spatel. 😉

  Och det där med “mitt livs bakverk” är ju jättefint.

  /C

 4. Så roligt med en bulle i ugnen – supergrattis! Jag blir impad på hur fräsch du är, gravidillamående och kakbak hade jag fått för mig inte var en match made in heaven … GRATTIS! :)

 5. Oh la la, ta ta ta, snygga tjejer la la la!! Ha ha, du är grym Johanna! Kan du inte göra en vlogg där du visar hur man rättar till dukar och kuddar oxå? 😉 Så fin du är med magen, och fina örhängen oxå.. Kläm

 6. Elina: Du känner oss så väl! Haha!

  charlotte: Thanks! =)Kram!

  Yosofine: =) Jo den bullen kommer inte gå av för hackor!

  Cornelia: Tack =) Införskaffa det på momangen, jättebra till allt möjligt!

  bloggfia: Det är ömsesidigt!! Kram!

  Fru Flatebö: TACK!! Den där fräsch-heten kan jag inte riktigt identifiera mig med.. Haha! Men jag har sluppit illamående, så bakning funkar fint!

  Mille: Haha, diun galning! Ska genast lägga ut en kudd och dukvideo till dej, och kanske en ljus-trimmningsfilm också!

 7. Marsipanfreak: Här använde jag smörkräm för att den tårtan behövde stå sig ett tag med locket på. Hade jag haft grädde då hade tårtan svettats. Men ofta använder jag grädde om tårtan görs samma dag som den ska ätas.

Comments are closed.