Arenatårtor till Betsson

Igår färdigställde jag ett beställningsjobb för svenska och finska Betsson Group. De firar 50 år i år och beställde två maffiga tårtor av mig i form av fotbollsarenor.

Finska Betsson Group ville ha med ett mumintroll med hockeyfrilla och tröja inspirerad av Jari Litmanen. =) Dessutom ville de gärna ha en enarmad bandit någonstans på tårtan. Så det fick dom!

P1100713

Det blev en rejäl skapelse. En fotbollsarena med tegelväggar och fullsatta läktare. Vem vill inte skåda Jari-muminhybriden liksom!?

P1100709

Jari-Mumin var inte beredd på jackpot, att döma av hans förvånade uppsyn.. Känner jag honom rätt kommer vinsten iaf gå till välgörenhet.

bet

Många efterfrågar uppskurna tårtor, äntligen har jag en sån bild! Chokladbotten med hallon och vit chokladfyllning.

Nu till den Svenska versionen.

P1100749

Tårtorna går mestadels i vitt och orange, betssons färger. Svenska gruppen ville gärna ha med körsbär på tårtan eftersom det var betssons ursprungslogga.

P1100731

Jag gjorde fyra ess också som passade in på temat.

P1100706

Betssonloggan syns på en banderoll som svävar över publikhavet. Publikhavet, för övrigt, består av små sockerpärlor (sk non pareils) i en blandning färger jag själv mixat ihop.

Trevlig helg till er alla!

 

 

19 thoughts on “Arenatårtor till Betsson

 1. Johanna!
  DU ÄR HELT FANTASTISKT DUKTIG!! Grym tårta!
  TACK för en fin och inspirerande blogg! Bakar inför dotterns kalas i helgen och det går inte att misslyckas med hjälp av dina recept :)

  Önskar dig en trevlig helg!
  // Karin

 2. Alltså den här var helt magiskt! Du är så sjukt duktig och är otroligt avundsjuk på framförallt din fantasi, förstår inte hur du får ihop det så bra som du gör!

 3. Grym tårta!:)
  Skulle du inte kunna testa göra en kamera tåra? (om man får ge tips alltså)

 4. Va roligt att se hur de blev! Min kusin (som jag antar är den som frågade dig) frågade först mig om jag ville göra tårtan men jag tyckte att om de skulle ha en riktigt snygg tårta så skulle de vända sig till dig. Jag är bara en amatör och du är ett proffs!

 5. Detta var coolt! Måste säga att Finska Betson hade lite soligare fantasi. Enligt mig då.

Comments are closed.