101 ideér feat. Johanna Viberg!

Joråsåatte…om ni köper senaste numret av tidningen 101 ideér får ni njuta av mig och min containertårta på hela 2 1/2 sida! =)

container, tårta, containertårta, cake, "container cake"

Artikeln handlar om min containertårta, med bilder och lite text om den. Dessutom står mitt recept på sockerpasta med. Det roliga är att när rubriken lyder “Baka en containertårta!” och det strax under står “Tidsåtgång 30 minuter” (vilket givetvis syftar till receptet på sockerpasta), så blir jag lite full i skratt.. För 30 minuter tar det inte att baka en dylik tårta vill jag lova! =)

Men, som sagt, det var ju inte det artikeln menade heller, bara en kul reflektion.

Superkul att få vara med i 101 ideér!

8 thoughts on “101 ideér feat. Johanna Viberg!

 1. Hej Johanna!
  Hamnade inne på din sida av en slump när jag letade efter recept på vaniljkräm. Vilka fantastiska tårtor du gör! Känner mig helt löjligt imponerad, den med containern var ju så rolig! Det var bara det jag tänkte säga, keep up the good work, så kommer jag fortsätta kika in här!
  // Amelie

 2. Hej!

  Så otroligt duktig du är! Det känns jättespännande att jag ska på kurs hos dig nästa vecka! 😀 Vilken typ av kavel ska man ha med sig?

  Mvh.
  Linda

  • Hej! Vad kul att du ska på kurs! Ta den kavel du än har hemma, det mesta brukar gå bra. Vi ses! :-)

 3. Johanna!
  Hamnade inne på din sida av en slump när jag letade efter recept på tårtbottnar. Vilka fantastiska tårtor du gör! Vart ifrån beställer du alla grejer? Jag tog studenten inom konditori yrket, och skulle vilja ha lite tips på vart man kan beställa, verktygen, matrialet till all dekoration, tacksam för svar! Kram Jossan!

  • Hej Jossan. Kul att du gillar mina tårtor! Jag beställer grejer från tårtdecor, kakburken, strössel och annat, samt från bakers ibland. Finns även fler webbutiker, men de är dessa jag beställer från mest. Lycka till!

Comments are closed.